Heb je een account?

Wachtwoord vergeten?

Nog niet geregistreerd?


Veel gestelde vragen
Waarom kan ik het collectieve boek waaraan ik bezig was op dit moment werk alleen nog maar verwijderen?
Je bent bezig een bijdrage te leveren aan een boek waarover de oorspronkelijke auteur de regie behoudt. Dat je alleen nog het boek kunt verwijderen, betekent dat de oorspronkelijke auteur inmiddels een bijdrage heeft geaccepteerd van een andere schrijver. Je hebt hierover bericht gehad.
 
Wat is het 'Hobby-schrijver'-account en wat kan ik ermee?
Als je je registreert bij onze website, heb je standaard een 'Hobby-schrijver'-account. Hiermee kan je eigen boeken en collectieve boeken van de categorie 'Categorie A' schrijven en andere boeken beoordelen.
 
Wat is het 'Klein schrijver'-account en wat kan ik ermee?
Met dit account kun je collectieve boeken selecteren om aan verder te werken. Je kunt je huidige account naar dit account upgraden in je profiel of je kunt dit account 'verdienen'. Dit doe je door boeken c.q. hoofdstukken van andere schrijvers te beoordelen. De oorspronkelijke schrijvers moeten je beoordeling echter wel lezen en goedkeuren, voordat hij meetelt in je beoordelingsscore. Voldoe je aan de minimale score, dan kun je collectieve boeken selecteren in de 'Schrijftuin'. Je score geldt voor de afgelopen 30 dagen.
 
Wat is het 'Auteur'-account en wat kan ik ermee?
Met dit account kun je collectieve boeken schrijven waarover je zelf de regie houdt. Dit zijn collectieve boeken van de categorie 'Categorie B'. Je kunt je huidige account naar dit account upgraden in je profiel.
 
Waarom staan er google-advertenties op de website?
Inmiddels heb ik al meerdere websites online staan en het hebben van een domeinnaam en hosten van een website kost geld. Om deze kosten enigszins te dekken, heb ik enkele advertenties op mijn websites staan. Uiteraard mag een hobby iets kosten maar als ik het niet meer zou kunnen betalen, zou ik het heel zonde vinden als ik één of meerdere websites offline zou moeten halen. Mochten er na de proefperiode (tot 31 december 2016) genoeg auteurs zijn en deze zijn eventueel bereid een kleine bijdrage (maximaal 15 euro per jaar voor een Auteur-account) te leveren om hun account te behouden, dan ben ik zeer bereid de advertenties van de website te verwijderen.